Fotoreport – Deň otvorených dverí v Poliklinike Váš Lekár

9. 10. 2023

Fotoreport – Deň otvorených dverí v Poliklinike Váš Lekár

Ako investorom ukázať, že ich investícia má aj reálny efekt? Najlepšie priamo na mieste!

S Poliklinikou Váš Lekár sme to dokázali prostredníctvom Dňa otvorených dverí, na ktorom investori mohli polikliniku navštíviť, presvedčiť sa o progrese projektu na vlastné oči a spoznať tím, ktorý rozbieha prvú polikliniku na Slovensku zameranú na prevenciu a dlhovekosť a zároveň historicky prvé zdravotnícke zariadenie, ktoré môžu Slováci prostredníctvom investovania aj spoluvlastniť.

Poliklinika Váš Lekár má za sebou niekoľko dôležitých biznisových míľnikov:

  • Dohody so 16 lekármi, napríklad aj s MUDr. Jánom Švihrom
  • Dohoda s riaditeľom polikliniky
  • Právoplatné kolaudačné rozhodnutie
  • Dohodnutá spolupráca s prvým veľkým biznis klientom
  • Rozpracované dohody a prebiehajúce rozhovory s približne 100 ďalšími potenciálnymi biznis subjektami
  • Spustený online predaj členstva pre koncových zákazníkov
  • Rozhovor v Hospodárskych novinách

"Stavebné práce boli dokončené, priestory prešli kolaudáciou a aktuálne čakáme len na objednaný nábytok a medicínske stroje. Kompletne je zariadené röntgenové pracovisko a v najbližších dňoch by mali prísť aj ultrazvuky, EEG, EMG a ďalšie prístroje. Jedno z rizík - stavebné úpravy- je teda definitívne za nami. Každým týždňom sa posúvame bližšie a bližšie k nášmu cieľu, ktorým je otvorenie polikliniky 8. januára 2024.", dopĺňa zakladateľ spoločnosti Váš Lekár, Pavol Marcinko.

Počas Dňa otvorených dverí sme desiatkam existujúcich, ale aj potenciálnych investorom odprezentovali nielen samotné míľniky v napredovaní kliniky k jej úspešnému otvoreniu, ale aj priestor samotný. Priamo pod prvým slovenským mrakodrapom Eurovea Tower, v ktorého tesnej blízkosti táto poliklinika vzniká.

Moderná Poliklinika Váš Lekár ponúkne na ploche takmer 1000 m² svojim klientom nadštandardnú úroveň zdravotnej starostlivosti, vrátane predĺžených ordinačných hodín.Predovšetkým sa chce držať štandardov moderných spôsobov komunikácie, medzi ktoré bude patriť napríklad aj možnosť komunikovať s lekárom online.

Poliklinika sa otvorí už v januári 2024 a my pokračujeme ďalej v kampani na zabezpečenie kapitálu na jej dokončenie. Investičné kolo uzatvárame do 1. novembra 2023 a doteraz nám investori potvrdili investície vo výške viac ako 1,3 mil. €. ⏰

Chcete sa dozvedieť viac o tejto jedinečnej investičnej príležitosti?
Viac o investícii

Investovaním do Polikliniky Váš Lekár majú naši investori možnosť získať výhodné ročné členstvo, ale najmä spoluvlastniť tento unikátny medicínsky koncept so zaujímavým zhodnotením. 

Súčasťou polikliniky bude aj lekáreň a diagnostické pracovisko s možnosťou konzultácií so spoločnosťami Glycanostics, MultiplexDX, DNA ERA ‚ ktoré prešli úspešnými investičnými kolami na našej Crowdberry platforme a taktiež našli svojich investorov. 

Aktuálne otvorené ďalšie investičné príležitosti nájdete tu:
Dozvedieť sa viac