Do realitného tímu Crowdberry prichádza Jan Rovný 

Real Estate

21. 12. 2021

Do realitného tímu Crowdberry prichádza Jan Rovný 

V decembri 2021 sme náš tím pre investície do nehnuteľností posilnili o ďalšieho skúseného manažéra –⁠ Jana Rovného. Jan má osemročné skúsenosti v oblasti podnikových financií, kde sa zameriaval na poradenstvo pri predaji a kúpe spoločností, nehnuteľností a projektových investícií. V spoločnosti Crowdberry sa bude podieľať na transakciách, získavaní finančných prostriedkov a financovaní projektov v segmente nehnuteľností, pričom sa bude zameriavať predovšetkým na realitný fond spoločnosti CB Property Investors.

„Crowdberry vnímam ako jedinečný projekt, ktorý spája investorov so zaujímavými investičnými príležitosťami a talentovanými ľuďmi. Teším sa, že budem mať príležitosť využiť svoje skúsenosti v oblasti transakčného poradenstva a vývoja. Je tu skvelý tím ľudí a som rád, že môžem spoločnosti Crowdberry pomôcť ďalej rozvíjať realitný segment,“ vyjadril sa pri nástupe Jan Rovný.

Do Crowdberry prichádza Jan Rovný zo spoločnosti Urban Developers and Investors, kde bol zodpovedný za nové investície a financovanie developerských projektov v strednej Európe. Predtým pracoval v spoločnosti Patria, kde sa podieľal na niekoľkých veľkých predajoch a akvizíciách spoločností v regióne strednej a východnej Európy a bol tiež zodpovedný za rozvoj skupiny Profireal v juhovýchodnej Ázii. Okrem iného pôsobil ako poradca pri dvoch úspešných IPO na pražskej burze.

„Fond kvalifikovaných investorov CB Property Investors pripravuje niekoľko nových investícií v oblasti rezidenčného a priemyselného developmentu a nepochybujem, že Janove skúsenosti nám pri ich realizácii výrazne pomôžu,“ komentoval rozšírenie tímu Peter Bečár, partner spoločnosti Crowdberry.

Cieľom fondu CB Property Investors je umožniť ľuďom investovať do vybraných príležitostí v Českej republike a na Slovensku. Investorom sprostredkováva možnosť  zhodnotiť kapitál v projektoch, ktoré bývajú dostupné zväčša len profesionálnym developerom. Medzi úspešné projekty fondu patrí výstavba centra pre seniorov Dúbravská oáza alebo výstavba logistickej haly pre Slovak Parcel Servis v Trnave. Viac informácií o CBPI a jeho tíme nájdete na stránke www.cbpi.eu.