Dopyt po rekreačných nehnuteľnostiach za posledné tri roky dramaticky stúpol. Ako to využiť?

Real Estate

17. 12. 2021

Dopyt po rekreačných nehnuteľnostiach za posledné tri roky dramaticky stúpol. Ako to využiť?

Od roku 2018 ceny rekreačných nehnuteľností výrazne rastú. Svoj podiel na tom určite má aj pandémia koronavírusu, v niektorých lokalitách však prevažuje záujem obyvateľov susedných krajín. Napríklad priehrada Lipno je historicky veľmi vyhľadávaná oblasť medzi rakúskymi občanmi. Okrem turistiky tu hľadajú aj nehnuteľnosti, kde by mohli stráviť dovolenku. Na dopyt domácej a zahraničnej klientely chce reagovať developer projektu Apartments Lipno.

Apartments Lipno: Výstavba apartmánov priamo pri priehrade

V decembri 2021 sme na stránkach crowdberry.eu spustili novú investičnú príležitosť Apartments Lipno. Každý, kto uvažuje o zhodnotení svojho kapitálu investovaním do realít, má teraz príležitosť podieľať sa na akvizícii pozemku a výstavbe apartmánov priamo pri priehrade Lipno. Realitný tím Crowdberry vybral tento projekt vďaka nadštandardnej ochrane investorov, zaujímavému výnosu a veľmi atraktívnej lokalite.

Projekt Apartments Lipno cieli predovšetkým na klientov, ktorí si chcú užiť dovolenku v súkromí a tiež v dosahu českých a rakúskych prírodných parkov a lyžiarskych stredísk. Poloha v severnej časti najväčšej vodnej plochy v Česku umožní budúcim vlastníkom užiť si pobyt mimo rušných častí, avšak stále priamo pri vode a kúsok od Národného parku Šumava. Cyklotrasa priamo v areáli poskytne ďalšie možnosti pre aktívne vyžitie českých i zahraničných návštevníkov.

Nadštandardná ochrana investorov

Apartments Lipno ponúka unikátnu príležitosť vstúpiť do developerského projektu v ranej fáze, čo umožňuje cieliť na vyšší výnos, ktorý bežne mávajú profesionálni developeri. Crowdberry investori okrem toho získajú nadštandardnú ochranu svojej investície – napr. záložné právo na pozemok alebo prioritné splatenie investície. A vďaka našej platforme majú možnosť podieľať sa na vzniku nového areálu.

Pridajte sa k investorom Apartments Lipno
Viac o investičnej príležitosti