E-book: Čo by ste mali vedieť o investíciách do slovenských a českých nehnuteľností

Real Estate

4. 10. 2021

E-book: Čo by ste mali vedieť o investíciách do slovenských a českých nehnuteľností

Realitný trh prechádza zmenami. Ako ovplyvnili trendy český a slovenský trh a na čo myslieť pri investíciách do konkrétnych nehnuteľnosti?

Český a slovenský trh s nehnuteľnosťami síce ovplyvňujú globálne trendy, napriek tomu majú svoje charakteristické rysy. Ide predovšetkým o historické súvislosti. Kým v západných krajinách výstavbu určoval trh, u nás sa pred rokom 1989 niektoré nehnuteľnosti prakticky nevyskytovali. Trvalo pomerne dlho, než sa situácia zmenila.

Rozvoj realitného trhu umožňuje investorom nielen zhodnotiť a ochrániť kapitál pred infláciou, ale tiež podieľať sa na zmene, ktorou spoločnosť prechádza - či už ide o zmenu v ekonomickom správaní alebo demografický vývoj.

Stiahnite si e-book ešte dnes a získajte informácie pre svoje ďalšie investície.
Stiahnuť

Investovať do realít môžete viacerými spôsobmi – od priameho nákupu nehnuteľnosti a jej prenájmu cez výstavbu až po nákup akcií realitných firiem. V našom prvom realitnom e-booku vám prinášame sumár toho, na čo sa zamerať pri priamych investíciách prostredníctvom Crowdberry - či už ide o konkrétny developerský projekte alebo vybranú nehnuteľnosť, ktorej sa zároveň stávate spoluvlastníkom. Zistite, ktoré nehnuteľnosti majú najzaujímavejší výnos alebo aký realitní segment na Slovensku a v Českej republike patrí v súčasnosti k tým najatraktívnejším. 

V e-booku Priame investície do nehnuteľností v Česku a na Slovensku vám predstavíme najzaujímavejšie lokálne aj globálne trendy, ktoré ovplyvňujú realitný trh, ale aj možnosti, ako ich využiť pri investíciách do realít.

Stiahnite si e-book ešte dnes a získajte informácie pre svoje ďalšie investície.