Isadore otvára v Bratislave komunitné centrum pre cyklistov a prvú kamennú predajňu

SME

8. 9. 2021

Isadore otvára v Bratislave komunitné centrum pre cyklistov a prvú kamennú predajňu

Slovenská značka Isadore sa púšťa do svojej ďalšej etapy. V zrekonštruovaných priestoroch kultovej historickej budovy bratislavskej Pradiarne otvára výrobca cyklistického oblečenia a doplnkov Isadore Community Hub. Nové komunitné centrum bude slúžiť ako miesto stretnutí cyklistickej komunity a tiež ako značková predajňa a kancelárie. 

Fanúšikovia cyklistiky tu budú môcť sledovať preteky, poradiť sa s profesionálmi o vhodných trasách a stretnúť sa s ďalšími nadšencami cyklošportu na spoločných jazdách. Okrem toho sa v priestoroch budovy Priadiarne 1900 bude nachádzať aj prvá kamenná predajňa značky Isadore Apparel v Bratislave.  

Tak ako pri výrobe cyklistického oblečenia a doplnkov, aj pri výbere priestorov a vybavenia bola pre značku dôležitá udržateľnosť. V interiéri sa použijú udržateľné materiály ako kov a drevo a väčšina nábytku bude vyrobená zo špeciálneho materiálu z recyklovaných tetrapakových obalov. 

Novú etapu Isadore odštartuje ‒ ako inak ‒ než jazdou na bicykli. Po slávnostnom otvorení je v sobotu 11. 9. od 10:00 naplánovaná spoločná jazda so zakladateľmi značky a bývalými profesionálnymi cyklistami – bratmi Petrom a Martinom Velitsovcami. 

Viac o Isadore Community Hub v Bratislave a inauguračnej jazde na https://isadore.com/sk/bratislava.