Nový report: Trendy na rezidenčnom trhu nehnuteľností

Real Estate

7. 2. 2022

Nový report: Trendy na rezidenčnom trhu nehnuteľností

Naši kolegovia z realitného tímu – Jan Rovný a Jan Kvarda – pripravili report s rekapituláciou najvýznamnejších faktorov ovplyvňujúcich rezidenčný trh. Crowdberry Real Estate Report Q4 2021: Trendy na rezidenčnom trhu nehnuteľností je prvý z pravidelných reportov, ktoré pre vás budeme pripravovať.

Prečítajte si zhrnutie toho najdôležitejšieho, čo sa udialo na konci roka 2021 na trhu s rezidenčnými nehnuteľnosťami a získajte informácie o tom, ktoré trendy budú situáciu ďalej ovplyvňovať.​ Náš report Crowdberry Real Estate Report Q4 2021 prináša rýchly prehľad o aktuálnom dianí na trhu s nehnuteľnosťami a jeho vplyvu na ďalší vývoj.

Jan Kvarda situáciu na rezidenčnom trhu zhŕňa takto: „Najsilnejším faktorom ovplyvňujúcim trendy na európskom trhu s bývaním je posledné dva roky koronavírus. Keď porovnáme český a slovenský bytový fond s Európou, oba bytové fondy majú kam rásť. Zároveň platí, že Česko a Slovensko patria ku krajinám s najnižšou dostupnosťou vlastného bývania v Európe.“

V aktuálnom Crowdberry reporte sa dozviete:

  • prečo stúpa dopyt po prenájmoch,
  • o koľko zdraželi nehnuteľnosti a čo developeri očakávajú v budúcich rokoch,
  • aký je vývoj cien rezidenčných nehnuteľností v Prahe a Bratislave.
Stiahnite si Crowdberry Real Estate Report Q4 2021 ešte dnes a získajte informácie pre vaše ďalšie rozhodovanie o vašom portfóliu.
STIAHNUŤ REPORT