✨ Slovenská sporiteľňa vstúpila do Crowdberry ako akcionár

Spoluvlastniť polikliniku na prestížnej adrese je jednoduchšie, ako si myslíte

2. 5. 2023

Spoluvlastniť polikliniku na prestížnej adrese je jednoduchšie, ako si myslíte

Investičná platforma Crowdberry opäť prichádza s jedinečnou investičnou príležitosťou. Tentokrát z prostredia zdravotnej starostlivosti.

Ako prví prinášame možnosť investovať do súkromnej polikliniky, a to nielen bonitným klientom, ale predovšetkým verejnosti. V Bratislave pripravuje svoje otvorenie nová poliklinika Váš Lekár a vy sa už teraz viete stať jej neoddeliteľnou súčasťou – nielen ako klient, ale aj investor a spoluvlastniť projekt, o ktorý je medzi investormi veľký záujem.

Poliklinika zameraná na dlhovekosť a prevenciu sa bude nachádzať v samom centre Bratislavy, v modernom komplexe Eurovea na nábreží Dunaja, kde rastie aj prvý slovenský mrakodrap. Moderná poliklinika Váš Lekár ponúkne na ploche približne 900 m² svojim klientom nadštandardnú úroveň zdravotnej starostlivosti, vrátane predĺžených ordinačných hodín aj lekárne, ale predovšetkým sa drží štandardov moderných spôsobov komunikácie, medzi ktoré bude patriť napríklad aj možnosť komunikovať s lekárom online.

Váš Lekár už prevádzkuje sieť ambulancií, zdravotné stredisko, lekárne a odberné miesta na diagnostiku a vyšetrenia. Cieľom novej súkromnej polikliniky je najmä prevencia a dlhovekosť ich klientov a tomu prispôsobila aj svoje služby, ktoré chcú konkurovať zabehnutým zdravotníckym konceptom na trhu. Pod jednou strechou klienti nájdu spojenie zdravotnej starostlivosti, pracovnej zdravotnej služby, lekárne a diagnostiky.

Investujte do Polikliniky Váš Lekár
Viac o investičnej príležitosti

Exkluzívna ponuka, ktorá na Slovensku ešte nebola

Jedinečná príležitosť stať sa spoluvlastníkom jednej z najväčších súkromných kliník v lukratívnej časti Bratislavy so skúseným manažérskym tímom prináša investorom aj ďalšie nemalé benefity. Investori budú mať k dispozícii špičkové zdravotnícke vybavenie, skúsených lekárov a kompletné portfólio služieb v oblasti zdravotníctva. Crowdberry v spolupráci s poliklinikou ponúka svojim investorom zvýhodnený balík zdravotníckych služieb. Viac sa dozviete v samotnej investičnej príležitosti.

Váš Lekár má už dnes dohodnutú spoluprácou so špecialistami až pre 23 ambulancií a súčasťou polikliniky bude aj diagnostické pracovisko s možnosťou konzultácií so spoločnosťami GlycanosticsMultiplexDXDNA ERA a ďalšími lídrami v oblasti zdravotníctva.

“Očakávané zhodnotenie investície sa pohybuje na úrovni 36 % p.a. a očakávané úplné alebo čiastočné splatenie počiatočnej investície je v roku 2026.” približuje investíciu Investičný manažér Marek Baranyai.

V hlavných úlohách - prevencia

Zanedbaná zdravotná starostlivosť má značné sociálne a ekonomické dôsledky - Slovensko sa dlhodobo drží na chvoste rebríčka v prežití zdravých rokov, ktoré je aktuálne na úrovni 56,7 roka. Priemer EÚ sa pohybuje okolo 64 rokov a najväčšiu zdravú dlhovekosť majú Švédi na úrovni 72 rokov. Cieľom polikliniky Váš Lekár je poskytovať kvalitnú a dostupnú starostlivosť a vybudovať nový štandard v starostlivosti o klienta s dôrazom na prevenciu.

O investičnej príležitosti

V súčasnosti je táto nová súkromná poliklinika v Bratislave v štádiu finálnych
príprav na otvorenie, ktoré je naplánované na prelom rokov 2023/2024.

Záujemcovia o investíciu majú možnosť stať sa spoluvlastníkom zdravotníckeho
zariadenia a získať tak jedinečnú príležitosť investovať do rýchlo sa
rozvíjajúceho sektora zdravotníctva. Od samotného spustenia tejto investičnej príležitosti na platforme Crowdberry evidujeme vysoký záujem investorov. Miesta v investorskom klube sú limitované, preto odporúčame rozhodnutie investovať do tejto spoločnosti čo najskôr.

Investujte do Polikliniky Váš Lekár
Viac o investičnej príležitosti