Spoluvlastniť polikliniku na prestížnej adrese je jednoduchšie, ako si myslíte

2. 5. 2023

Spoluvlastniť polikliniku na prestížnej adrese je jednoduchšie, ako si myslíte

Investičná platforma Crowdberry opäť prichádza s jedinečnou investičnou príležitosťou. Tentokrát z prostredia zdravotnej starostlivosti.

Ako prví prinášame možnosť investovať do súkromnej polikliniky, a to nielen bonitným klientom, ale predovšetkým verejnosti. V Bratislave pripravuje svoje otvorenie nová poliklinika Váš Lekár a vy sa už teraz viete stať jej neoddeliteľnou súčasťou – nielen ako klient, ale aj investor a spoluvlastniť projekt, o ktorý je medzi investormi veľký záujem.

Poliklinika zameraná na dlhovekosť a prevenciu sa bude nachádzať v samom centre Bratislavy, v modernom komplexe Eurovea na nábreží Dunaja, kde rastie aj prvý slovenský mrakodrap. Moderná poliklinika Váš Lekár ponúkne na ploche približne 900 m² svojim klientom nadštandardnú úroveň zdravotnej starostlivosti, vrátane predĺžených ordinačných hodín aj lekárne, ale predovšetkým sa drží štandardov moderných spôsobov komunikácie, medzi ktoré bude patriť napríklad aj možnosť komunikovať s lekárom online.

Váš Lekár už prevádzkuje sieť ambulancií, zdravotné stredisko, lekárne a odberné miesta na diagnostiku a vyšetrenia. Cieľom novej súkromnej polikliniky je najmä prevencia a dlhovekosť ich klientov a tomu prispôsobila aj svoje služby, ktoré chcú konkurovať zabehnutým zdravotníckym konceptom na trhu. Pod jednou strechou klienti nájdu spojenie zdravotnej starostlivosti, pracovnej zdravotnej služby, lekárne a diagnostiky.

Investujte do Polikliniky Váš Lekár
Viac o investičnej príležitosti

Exkluzívna ponuka, ktorá na Slovensku ešte nebola

Jedinečná príležitosť stať sa spoluvlastníkom jednej z najväčších súkromných kliník v lukratívnej časti Bratislavy so skúseným manažérskym tímom prináša investorom aj ďalšie nemalé benefity. Investori budú mať k dispozícii špičkové zdravotnícke vybavenie, skúsených lekárov a kompletné portfólio služieb v oblasti zdravotníctva. Crowdberry v spolupráci s poliklinikou ponúka svojim investorom zvýhodnený balík zdravotníckych služieb. Viac sa dozviete v samotnej investičnej príležitosti.

Váš Lekár má už dnes dohodnutú spoluprácou so špecialistami až pre 23 ambulancií a súčasťou polikliniky bude aj diagnostické pracovisko s možnosťou konzultácií so spoločnosťami GlycanosticsMultiplexDXDNA ERA a ďalšími lídrami v oblasti zdravotníctva.

“Očakávané zhodnotenie investície sa pohybuje na úrovni 36 % p.a. a očakávané úplné alebo čiastočné splatenie počiatočnej investície je v roku 2026.” približuje investíciu Investičný manažér Marek Baranyai.

V hlavných úlohách - prevencia

Zanedbaná zdravotná starostlivosť má značné sociálne a ekonomické dôsledky - Slovensko sa dlhodobo drží na chvoste rebríčka v prežití zdravých rokov, ktoré je aktuálne na úrovni 56,7 roka. Priemer EÚ sa pohybuje okolo 64 rokov a najväčšiu zdravú dlhovekosť majú Švédi na úrovni 72 rokov. Cieľom polikliniky Váš Lekár je poskytovať kvalitnú a dostupnú starostlivosť a vybudovať nový štandard v starostlivosti o klienta s dôrazom na prevenciu.

O investičnej príležitosti

V súčasnosti je táto nová súkromná poliklinika v Bratislave v štádiu finálnych
príprav na otvorenie, ktoré je naplánované na prelom rokov 2023/2024.

Záujemcovia o investíciu majú možnosť stať sa spoluvlastníkom zdravotníckeho
zariadenia a získať tak jedinečnú príležitosť investovať do rýchlo sa
rozvíjajúceho sektora zdravotníctva. Od samotného spustenia tejto investičnej príležitosti na platforme Crowdberry evidujeme vysoký záujem investorov. Miesta v investorskom klube sú limitované, preto odporúčame rozhodnutie investovať do tejto spoločnosti čo najskôr.

Investujte do Polikliniky Váš Lekár
Viac o investičnej príležitosti