Spoznajte naše investičné príležitosti za 150 sekúnd

17. 3. 2023

Spoznajte naše investičné príležitosti za 150 sekúnd

Je sebestačný mikrodom Ecocapsule skutočný? Čo robia firmy ako Sensoneo a Nexineo? A prečo sa vlastne o ne zaujímať a investovať do nich? Čo je na nich také zaujímavé, že ich investičný tím vybral do portfólia ako firmy s potenciálom, do ktorých by ste mali ako profesionálny investor investovať?

Nielen na tieto otázky sa vám pokúsime dať odpovede v 3 krátkych videách a pripojíme aj pár noviniek zo sveta ďalších našich portfóliových firiem. 

Zoznámte sa s inovatívnymi firmami za 150 sekúnd

Michal Nešpor je partnerom v Crowdberry a zároveň zastrešuje aj niektoré investičné príležitosti. My sme ho vyspovedali na konkrétnej príležitosti - Sensoneo, inovatívnej firmy, ktorá . . . a to si vlastne pozrite vo videu. ⬇️

Mimochodom! Sensoneo bola ako inovatívna slovenská spoločnosť oficiálne predstavená aj holandskému kráľovskému páru počas ich nedávnej návštevy na Slovensku.

Nexineo má veľké novinky

Jakub Bachratý je náš investičný manažér, ktorý ma na starosti hneď niekoľko investičných príležitostí, do ktorých môžu na investori vstúpiť a prispieť tak rastu týchto firiem či už na Slovensku, alebo v zahraničí.

Z aktuálne otvorených príležitostí sme vybrali Nexineo, o ktorom nám povedal, aké prestížne ocenenie vyhralo a kam sa chystá expandovať. Viac už vo videu. ⬇️

Nexineo navyše aktuálne podpísalo svoju historicky najväčšiu zákazku - školu zapojenú v projekte Európskej komisie a Svetovej banky a získalo svoju prvú zákazku v Nemecku. V prvom kvartáli 2023 tak cieli na tržby 600+ tis. €.

Ecocapsule chystá novinku!

Púšť, džungľa alebo svetová metropola  - kde všade bola  Ecocapsule? A kto by nám o nej vedel povedať viac, ako jeho zakladateľka Soňa Pohlová. Pri Ecocaspule je od samotného začiatku a idea tohto produktu sa rodila aj v jej hlave – hlave architektky, do ktorej viete nazrieť spolu s nami. Aktuálne sa naplno venujú jej inovovaniu a chystajú veľkú novinku. Čo to nám prezradila aj do videa.

Do Ecocapsule je ešte stále možné investovať cez našu platformu a podieľať sa tak úspechu tejto slovenskej success story, o ktorú sa zaujímajú médiá z celého sveta. 

Tieto, ale aj ďalšie investičné príležitosti nájdete na našej investičnej platforme. Aktuálne pracujeme na spustení ďalších minimálne troch. Navyše, ak ste členom privátnej zóny, jednu z nich si viete preštudovať aj v tomto momente. A ak túžite po ďalších novinkách, pár sme ich pre vás zozbierali od našich portfóliových firiem. Scrollujte nižsie. ⬇️

Objavte investičné príležitosti na platforme Crowdberry. Ste iba na pár klikov ďaleko.
Začať objavovať

Rýchle novinky z portfólia

➡️ Ecocapsule prináša možnosť návštevy svojej prototypovej dielne v Trnave v dňoch 23.3. a 20.4.2023. Záujemcovia nás môžu kontaktovať na adrese natalia.jaskova@crowdberry.eu

➡️ Isadore Apparel po desiatich rokoch od vzniku predstavil novú vizuálnu identitu s novou kolekciou jar/leto 2023. Tá je zatiaľ k dispozícii exkluzívne iba v predajni v Bratislave a 19.03. sa koná oficiálne spustenie predaja a novú kolekciu nájdete aj online. 

➡️ Senior House Dobré časy - real estate investičná príležitosť úspešne naberá nových klientov. Pre doterajších investorov nepredstavuje nielen možnosť kam investovať, ale zabezpečiť si aj prípadnú možnosť umiestnenia svojich blízkych do zariadenia dlhodobej lôžkovej starostlivosti s domovom so zvláštnym režimom, ktorých je stále veľký nedostatok. Viac sa dozviete priamo v investičnej príležitosti.