Čo sa v januári podarilo v portfóliu Crowdberry

7. 2. 2023

Čo sa v januári podarilo v portfóliu Crowdberry

Január bol pre portfólio Crowdberry silným mesiacom. Novinky oznámilo hneď niekoľko firiem. Pri dvoch investičných kampaniach sme zahájili upisovanie investorov a v najbližšej dobe plánujeme spustiť tri nové kampane kampane. Pozrite sa, čo ďalšie sa od začiatku roka Crowdberry firmám podarilo.

Rad Noili x Daniela Peštová je na svete

Kampaň do prémiovej kozmetiky Noili sme uzavreli v novembri. Aj vďaka investorom Crowdberry teraz značka na pulty parfumérií a e-shopov priniesla nový produktový rad v spolupráci s topmodelkou a influencerkou Danielou Peštovou.

Ecocapsule zaujala HBO aj Európsku investičnú banku

Sebestačné mikrodomy sa objavili v Zero Waste Chef z výroby HBO, ktorá v novej epizóde venovanej Slovensku predstavuje sebestačný životný štýl. Ecocapsule taktiež spúšťa ďalšiu rental lokáciu v Rakúsku v spolupráci so svetovým architektom Siegfriedom Meinhartom. Prvých hostí privíta už na jar tohto roku.

Pri tejto investičnej príležitosti sme v januári začali upisovanie investorov, ku ktorým sa pripojí investičný fond, teraz po boku aj s Európskou investičnou bankou. Spoločne s kampaňou do ďalšej fázy postupuje aj plán výroby novej generácie kapsúl. V januári firma dokončila koncepčnú fázu a už čoskoro podobu NewGen predstaví verejne.

Nenechajte si ujsť príležitosť investovať do Ecocapsule a pripojte sa k súčasným investorom.
Chcem vedieť viac

Ecocapsulu si vyskúšal aj známy francúzsky youtuber LE GRAND JD. Influencer s viac ako 3 miliónmi odberateľov na ňu narazil vo Švajčiarsku.

altFINS sa vezie na novej vlne kryptomien

Investori prišli na chuť kryptu. Január do istej miery stabilizoval finančné trhy a ceny takmer všetkých kryptomien vystrelili nahor. Firma altFINS tiež zaznamenala zvýšenú návštevnosť platformy a teraz plánuje integráciu technológie DEX Aggregator, ktorá dokáže vyhľadať najnižšie ceny kryptomien naprieč 20 decentralizovanými burzami. Novinka umožní ich nákup a predaj a dá altFINS ďalší náskok pred konkurenciou.

„Potenciál altFINS podčiarkuje aj zisk priečky v top 6 portáli Coinsutra a úspech podobných spoločností. V druhej polovici minulého roka získala 35 miliónov dolárov na ďalší rozvoj napríklad platforma Messari, ktorej hodnota sa odhaduje na 300 miliónov dolárov.“ dopĺňa investičná manažérka Natália Jašková.

altFINS na Crowdberry tiež vstupuje do fázy upisovania prvých investorov. Pokiaľ chcete využiť investičný potenciál platformy, máte ešte šancu.
Chcem vedieť viac


Isadore oblieka zákazníkov do personalizovaných dresov

Milujeme naše návrhy, ktoré často kombinujú elegantné a hravé prvky. A radi pomáhame klubom aj jednotlivcom realizovať ich predstavy o dizajne cyklistickej súpravy.“

Isadore je teraz prvou cykloznačkou, ktorá vyrába cyklistické súpravy na mieru zo 100% recyklovaných materiálov. Unikátnu novinku si zaobstaráte priamo na ich webe.

NEXINEO si pripísalo svoj najväčší projekt

Koncom roku 2022 bola podpísaná investícia Crowdberry investorov a koinvestora Venture to Future Fund a poskytnutá aj prvá tranža vo výške 400 tis. eur. V januári sa NEXINEO tiež podarilo podpísať najväčší projekt na ICT učebne vo výške 500+ tis. eur. V rámci projektu MAS pre menšie obce začalo NEXINEO aj s realizáciou učební v celkovej výške 107+ tis. eur.

Ak ste o investícii do priekopníka digitalizácie vo vzdelávaní uvažovali, teraz je tá pravá chvíľa. Do uzavretia kampane zostáva posledných pár tisíc eur.
NEXINEO ma zaujíma

Boli sme dva a pol chlapa: Crowdberry v podcaste

Vypočujte si partnera Crowdberry, Michala Nešpora, v podcaste Mentalita Foundera od ZAPO. Rozhovoril sa o tom, ako prostredníctvom nášho dcérskeho fondu CB Growth ONE rozvíjame prostredie pre začínajúce firmy s medzinárodným potenciálom. Podcast nájdete priamo na Spotify.

Tipy investičného manažéra

Tipy pre vás máme tentoraz hneď dva. Fanúšikovia udržateľnosti a smart riešení majú možnosť pomôcť financovať ďalšiu cestu spoločnosti Sensoneo, ktorá pôsobí už v 74 krajinách a riadi digitalizáciu odpadového hospodárstva mnohých svetových veľkomiest.

Ak chcete vedieť viac, pozrite sa na záznam posledného webinára s naším kolegom Jakubom Bachratým, ktorý sa o príležitosť stará.

A ak vás zaujímajú investície do nehnuteľností, nemal by vám uniknúť Domov seniorov Dobré časy v Ivančiciach, ktorý je súčasťou dôkladne namixovaného portfólia fondu CB Property Investors.

Investície do real estate nezačínajú a nekončia iba pri bytoch. Sú tu aj alternatívy a navyše - investíciou do domova automaticky získavate prioritné miesto na waiting liste pre svojich blízkych.