Domov seniorov Dobré časy rastie. Prví klienti a viac priestoru na investovanie

9. 1. 2023

Domov seniorov Dobré časy rastie. Prví klienti a viac priestoru na investovanie

Možnosť investovať do domova seniorov Dobré časy v Ivančiciach sme spustili vlani v októbri. Teraz si investičná príležitosť pripísala ďalší veľký míľnik.  16. decembra privítala svojho prvého klienta.

Prevádzkovateľ domova tiež úspešne postupuje so zmluvami so zdravotnými poisťovňami. Uzavrel dohody so Zdravotnou poisťovňou MV ČR i českou VZP. Do domova sa tak už čoskoro budú môcť nasťahovať ďalší klienti. 

Aby zariadenie mohlo požiadať o zmluvu v niektorej z českých poisťovní, musí spĺňať celý rad požiadaviek. Vecných, technických aj personálnych. Keď sme dostali rozhodnutie o súhlase s uzatvorením zmluvy, mal napríklad domov seniorov Dobré časy už vyše 60 zamestnancov,“ hovorí Jan Kvarda, ktorý má ako investičný manažér príležitosť na starosti. 

Investície Dobré časy je od apríla 2022 súčasťou portfólia fondu CB Property Investors. Na platforme chce v investičnej kampani získať kapitál na ďalšiu prevádzku. 

Investičnú kampaň sme pre veľký záujem investorov teraz navýšili o 300-tisíc eur. Máte tak možnosť stať sa súčasťou úspešne rozbehnuté investičné príležitosti.

Pripojte sa k ďalšiemu investičnému kolu do DS Dobré časy
Viac o príležitosti