Ecocapsule® pripravuje sériovú výrobu nového produktu, buďte prvý, kto sa to dozvie.

25. 10. 2022

Ecocapsule

Ecocapsule – energeticky sebestačný mikrodom – si získal priazeň zákazníkov na celom svete. Slovenská spoločnosť však prvou limitovanou edíciou nekončí. Je na prahu novej fázy, v ktorej chce začať sériovú výrobu nového typu mikrodomu tzv. NextGen a pripraviť sa na príchod strategického partnera. Vďaka našej platforme máte možnosť byť pri tomto míľniku, prispieť k rastu spoločnosti a zhodnotiť svoj kapitál. 

Vylepšená a cenovo dostupnejšia verzia NextGen

Nová generácia produktu Ecocapsule reaguje na neutíchajúci dopyt zákazníkov po vylepšenej a cenovo dostupnejšej verzii ekologického bývania. Čoraz viac ľudí sa totiž pozerá po úspornejších riešeniach a aj v dôsledku pandémie hľadajú vzdialenejšie lokality, kde by mohli žiť v súlade s prírodou a udržateľným životným štýlom. NextGen verzia mikrodomu im to všetko umožňuje. 

Investori, ktorí sa zapoja do nového investičného kola na našej platforme, majú teraz jedinečnú príležitosť podieľať sa na ďalšom skokovom raste spoločnosti. Atraktívnosť spočíva aj v tom, že Ecocapsule má za sebou osvedčený produkt s celosvetovým potenciálom. Obľúbili si ju koncoví zákazníci, poskytovatelia zážitkového ubytovania aj hollywoodska herečka Susan Sarandon.

Ecocapsule

Ecocapsule

Ecocapsule

Súčasná situácia nahráva ďalšiemu rozvoju

“Ecocapsule je celosvetovo známy dizajnový mikrodom, ktorý nemá priamu konkurenciu. Spája v sebe mobilitu, sebestačnosť a zelenú energiu. Nahráva mu aj rastúci záujem o udržateľné riešenia a bývanie v odľahlých lokalitách v kontexte orientácie na alternatívne formy energie a pandémie covid. Tento trend je umocnený stovkou prejavených záujmov zo strany medzinárodných hotelových sietí a kempingových alebo glampingových rezortov. Trhové prostredie Ecocapsule tak jednoznačne rastie," dodáva Natália Jašková, investičná manažérka Crowdberry. 

V kontexte súčasnej ekonomickej, energetickej a spoločenskej situácie je Ecocapsule produktom, ktorý skutočne nemá priamu konkurenciu. Zakladatelia spoločnosti veria, že nezávislé ekologické bývanie je bývaním budúcnosti. Že súčasná situácia prináša aj nedostupnosť niektorých materiálov? Ecocapsule má na to jasnú odpoveď: inovácie a schopnosť hľadať iné, lepšie riešenia. Pre svoje plány  hľadajú investorov, ktorí by im pomohli rozbehnúť sériovú výrobu. Chcete byť pri tom? Pozrite si podrobné informácie k investičnej príležitosti a prejavte svoj záujem ešte dnes.