Náš realitný tím posilnili traja noví kolegovia

2. 3. 2022

Náš realitný tím posilnili traja noví kolegovia

Na základe záujmu o investičné príležitosti v oblasti rezidenčných, logistických, priemyselných a retailových nehnuteľností a v oblasti senior housingu sme sa rozhodli rozšíriť tím Crowdberry o ďalších skúsených manažérov. Okrem toho aj v roku 2022 budeme ďalej rozvíjať portfólio investičných príležitostí a pripravujeme viac transakcií.

„Investorom Crowdberry by sme tento rok radi ponúkli viac investičných príležitostí v segmente real estate a chceme sa zamerať na ďalší rozvoj fondu CB Property Investors. Aby sme tak mohli urobiť, rozhodli sme sa tím Crowdberry posilniť o ďalších kolegov,“ vysvetľuje Peter Bečár, partner Crowdberry zodpovedný za vedenie realitného segmentu a fondu CB Property Investors.

V Crowdberry začal pôsobiť napríklad Jan Rovný, o príchode ktorého sme už písali. Marketingové oddelenie posilnil Libor Pokorný, ktorý k nám prišiel z developerskej a investičnej skupiny RS Group, kde mal na starosti marketing samotnej značky, dohľad nad jej rebrandingom a marketing jednotlivých developerských projektov. Predtým pôsobil napríklad v spoločnosti SeneCura.

Naším posledným nováčikom je Jan Kvarda. Má skúsenosti z tímu transakčného poradenstva v EY aj z auditu finančných inštitúcií v KPMG, kde sa podieľal na práci pre najväčšie české banky a poisťovne, EPH a finančnú skupinu PPF vrátane PPF Real Estate. Pracoval aj na akvizíciách skupiny AXA, v spoločnosti METRO AG, v Equa bank a na spojení Air Bank a MONETA Money Bank.

„Keď som sa rozhodoval, kam sa kariérne posunúť, moja voľba padla na Crowdberry najmä preto, že ide o mladú firmu s veľkým potenciálom rastu, na ktorom by som sa rád podieľal. Na tíme real estate najviac oceňujem schopnosť prispôsobiť sa trhu. V situácii, keď ceny nehnuteľností za posledné roky rastú naprieč segmentmi, hľadáme príležitosti v developmente. Až budú ceny nehnuteľností priaznivejšie, preorientujeme sa na ich akvizície. Našim investorom chceme prinášať najlepšie príležitosti v každej situácii,“ hovorí Jan Kvarda, ktorý je zároveň spoluautorom nášho stručného sprievodcu na trhu s rezidenčnými nehnuteľnosťami Crowdberry Real Estate Report Q4 2021.

Veríme, že noví kolegovia nám pomôžu plniť ciele Crowdberry a očakávania našich investorov.