Chceš byť blízko startupom, ktoré posúvajú Slovensko na mapu inovácií? Zamestnaj sa v nich!

17. 5. 2023

Chceš byť blízko startupom, ktoré posúvajú Slovensko na 
mapu inovácií? Zamestnaj sa v nich!

Prinášame možnosť zamestnať sa v inovatívnych firmách, ku ktorým ako Crowdberry máme veľmi blízko. Prehľad pozícií jedine u nás!

Platforma Crowdberry umožňuje investovať do viacerých segmentov inovatívnych spoločností, vďaka čomu v sebe spája množstvo úspešných a kreatívnych firiem. Na Slovensku tak vzniká ekosystém spoločností s potenciálom posúvať krajinu vpred a vy môžete byť ich súčasťou. Viacero z nich totiž hľadá posily do svojich tímov. Prinášame možnosť zamestnať sa v inovatívnych firmách, ku ktorým ako Crowdberry máme veľmi blízko.

__________

Spoločnosť GymBeam 💪 asi netreba nijak extra predstavovať. Fitnessový obchod so všetkým pre cvičiacich nadšencov už roky búra hranice klasických e-shopov a ako rastie samotná spoločnosť, rozrastajú sa aj rady kolegov. Aktuálne hľadajú posily do marketingu, kam hľadajú napríklad senior social media manažéra, ale aj na HR alebo priamo do IT, napr. senior backend developera.

Refresher 📷 tak isto patrí do portfólia firiem Crowdberry. Pôsobia v Čechách aj na Slovensku a môžete si vybrať, kde by ste sa k nim najradšej pridali. Potrebujú moderátora, editora natívneho obsahu, ale aj produkčného manažéra ale množstvo ďalších pozícií. Tá úplne TOP je z oblasti HR a síce rovno Head of People.

Ak chcete byť súčasťou spoločnosti, vďaka ktorej vznikajú nielen zaujímavé inovácie, ale aj nové pracovné príležitosti, pridajte sa k nám do Crowdberry.
Otvorené pozície

➡️ ➡️ Do Crowdberry hľadáme investičného analytika k nám do Bratislavy, ale aj do Prahy pre naše real estate portfólio. Okrem toho náš bratislavský tím rád privíta office administrátora, ale aj seniorného človeka na marketing, ktorému je blízky digitálny a online svet. Rovnako hľadáme aj marketing manažéra do našej agentúry Sensezoom. Agentúrny tím potrebuje doplniť seniorného človeka v Prahe. ⬅️ ⬅️

Celkovo máme v pláne privítať až 8 nových kolegov! Všetko pekne pokope nájdete na našej kariérnej stránke.

Kamenné prevádzky ale aj IT

Obchod s teniskami a lifestyle oblečením Footshop 🥾hľadá napríklad seniorného finančného kontrolóra a store manažéra a spoločnosť SmartHead ♻️, ktorá poskytuje firmám nástroj v oblasti udržateľnosti a ESG, hľadá development a sales manažéra, ale tiež aj stážistu do ich marketing tímu. Medzi inovatívne firmy patrí aj líder v oblasti smart odpadového hospodárstva SENSONEO 🗑️, kde aktuálne hľadajú viacerých IT odborníkov. Či už z oblasti testovania, kódovania, ale aj na samotný IT Support. Inovatívny online systém rezervácie lodí Boataround potrebuje biznis koordinátora, špecialistu na starostlivosť o zákazníkov s nemeckým jazykom, ale aj account manažéra.

Tieto a mnohé ďalšie pozície nájdete aj na našom kariérnom webe, kde sa snažíme zbierať všetky aktuálne otvorené pozície z našich portfóliových firiem.

Nenašli ste si nič, čo by vás oslovilo?

Pokojne nám na seba nechajte kontakt alebo sa rovno na Linkedine spojte s našou HR manažérkou Majkou.

Tešíme sa na každý prejavený záujem!
Chcem sa ozvať Majke