Nové investičné príležitosti na platforme

10. 6. 2022

Nové investičné príležitosti na platforme

V poslednom čase nepočujeme v správach veľa pozitív. Ako hovorí klasik, každá kríza je príležitosť, a ak by sme vychádzali len z údajov našej platformy, toto príslovie by platilo viacnásobne. Od začiatku roka sme otvorili najväčší počet investičných príležitostí. Suma kapitálu, o ktorú sa uchádzajú, je vyššia ako objem investícií, ktoré sme sprostredkovali za celý minulý rok (16 miliónov eur). Ako investori máte možnosť vybrať si zo širokého spektra odvetví, prekonať nástrahy inflácie a vytvoriť dlhodobé zhodnotenie nielen pre svoje investície, ale aj pre českú a slovenskú ekonomiku.

Prakticky každý v týchto dňoch rieši, ako ochrániť svoje peniaze pred infláciou a zároveň podporiť domácu ekonomiku. Vďaka Crowdberry si teraz môžete vybrať z najväčšieho počtu investičných príležitostí v histórii. Zakladatelia firiem na platforme už za sebou majú úspešný podnikateľský príbeh a vy teraz spolu s nimi môžete posunúť ich značky na novú úroveň, či už ide o expanziu, škálovanie alebo zmenu vlastníckych štruktúr. Vybrať si možno z viacerých sektorov, vrátane e-commerce, nehnuteľností, digitalizácie vzdelávania či správy digitálnych aktív (kryptomeny). Pri niektorých spoločnostiach to môže byť posledná príležitosť na vstup pred tým, ako si pôjdu po Series-A investíciu. Ktoré projekty a firmy aktuálne hľadajú partnerov pre svoj rast?

WEBINÁR K NOVÝM PRÍLEŽITOSŤAM: Už 21. júna budete mať možnosť spoznať všetky najnovšie investičné príležitosti. Na webinár sa môžete pripojiť v čase, ktorý vám bude vyhovovať. Na celý program alebo iba na jeho časť.
Prihlásiť sa na webinár

GymBeam: Stredoeurópsky šampión miery do západnej Európy

Športová výživa, oblečenie a doplnky putujú z Košíc do 14 krajín. Tu však GymBeam rozhodne nekončí. Naopak, zdá sa, že to pre neho bola len rozcvička. Spoločnosť ukončila rok 2021 s 52 % nárastom tržieb a napriek súčasnej situácii naďalej prekračuje svoje plány. V súčasnosti ponúka prostredníctvom platformy Crowdberry investičnú príležitosť vo forme odkupu podielu od koinvestora. Zdá sa tiež, že toto môže byť posledná príležitosť stať sa priamym spoluvlastníkom tejto slovenskej firmy. Čoskoro pravdepodobne príde čas, kedy bude pretekať v tých najvyšších súťažiach a bude sa uchádzať o Series A financovanie.

Rezidenčný projekt Úvaly: Nová etapa výstavby aj investícií

Spoločnosť Arcona Capital má za sebou v Úvaloch pri Prahe už tri etapy. Súčasťou tej štvrtej teraz môžete byť aj vy a podieľať sa na výnose z výstavby. V investičnej príležitosti dbáme na minimalizáciu rizík. Investori vstúpia do projektu so stavebným povolením až po schválení akceptovateľnej ponuky stavebnou spoločnosťou a financujúcou bankou. Vďaka situácii na rezidenčnom trhu je development nových bytov stále atraktívnou príležitosťou, ako dlhodobo zhodnotiť svoj kapitál a zároveň sa podieľať na zlepšení trhovej situácie.

altFINS: Bloomberg pre digitálne aktíva

Zakladateľ analytickej platformy altFINS má viac než 14-ročné skúseností z Mekky obchodovania na burze – Wall Street. Tie spojil so skvelým produktom a nová spoločnosť, ktorá robí zo Slovenska globálny biznis, je tu. Platformu pre skríning, analýzu a obchodovanie s digitálnymi aktívami využívajú dnes už desaťtisíce aktívnych investorov a obchodníkov s kryptomenami. Budete to práve vy, kto drží prst na pulze doby a využije príležitosť, ktorá otvára trh s kryptopmenami? 

NEXINEO: Kvalitnejšie digitálne vzdelávanie

Nalejme si čistého vína. Digitalizácia vzdelávania má v našom regióne veľké medzery. NEXINEO na ne presne reaguje. Ich riešenie pre učebne a digitálnu výuku uľahčuje prácu učiteľom a pomáha dostať k žiakom kvalitné zariadenia, technológie a prístupy. Prispieva tiež k zníženiu množstva elektronického odpadu a emisií CO₂. Produkt, ktorý spoločnosť NEXINEO prináša, má však širšie využitie ako len v školách a môžu ho efektívne využívať aj organizácie v iných odvetviach. 

Objavte ďalšie aktívne investičné príležitosti na platforme Crowdberry a spoluvlastnite české a slovenské spoločnosti a nehnuteľnosti. 

Teraz aj biotechnologickú spoločnosť DNA ERA a slovenskú značku prémiovej starostlivosti o pleť Noili.